Voksne

Klubben for den Hellige Birma

- eneste specialklub i Danmark for racen under Felis Danica

Voksne katte

Listen er opdateret d. 1. Januar  202

Alle voksne katte, som er til salg på denne side er blevet neutraliseret og har stamtavle.


Annoncer er gratis for medlemmer af klubben, samt ejere til katte hvor opdrætteren er medlem på annonceringstidspunktet.


For ikke medlemmer koster det 100kr som kan betales på mobilpay på 75678


Ønsker du at tilbyde eller finde et godt og blivende hjem til en voksen birma, kan du sende en mail til

webmaster

med oplysninger om navn, adresse, telefonnummer samt email-adresse og oplysninger om katten du tilbyder eller ønsker .Ved akutte situationer kan man kontakte en fra bestyrelsen, for at få rådgivning.

Acappella er 3 år og blåtortie og Arkimedes er godt 1½ år og brunmasket. Acappella er en lidt forsigtig lille pige i forhold til fremmede. Hun er en stille og rolig kat, som gerne vil ligge tæt og nusse. Arkimedes er en legesyg og opmærksomheds krævende skøn kælekat, som rigtig gerne vil ligge på skødet og nusse hele dagen. Og så elsker han at lege med Acappella. De skal derfor helst ud i hjem sammen.


Kattene bor i Birkerød.

Kontakt til kattenes opdrætter; Lissi Ohlsson 61 68 04 88.


Mail: lissiohlsson@gmail.com


Hjemmeside : www.ohlsson-birma.dk


Casey er en MEGET kælen og opmærksomhedsgivende  Blåtabby kastrat på 4 år. Han kan bedst lide at være inde, med mindre der er min. 25 grader og tørvejr... Han er dominerende i sin adfærd overfor andre katte, så derfor vil vi gerne give ham til et hjem hvor han bliver "enebarn". Han er chippet, vaccineret og med stamtavle fra opdrættet Bjørkvig.

.


Katten bor Galmsbjerg/FynMail: vrcfyn@mail.dkSend en mail til webmaster hvis du ønsker at tilbyde et hjem til en voksen birma