Voksne

Voksne katte

Listen er opdateret d .21 September 2021

Alle voksne katte, som er til salg på denne side er blevet neutraliseret og har stamtavle.


Annoncer er gratis for medlemmer af klubben, samt ejere til katte hvor opdrætteren er medlem på annonceringstidspunktet.


For ikke medlemmer koster det 100kr som kan betales på mobilpay på 75678


Ønsker du at tilbyde eller finde et godt og blivende hjem til en voksen birma, kan du sende en mail til

webmaster

med oplysninger om navn, adresse, telefonnummer samt email-adresse og oplysninger om katten du tilbyder eller ønsker .Ved akutte situationer kan man kontakte en fra bestyrelsen, for at få rådgivning.

Backkaras Darioner  født den  25/6 2020 søger nyt hjem.

Han er kastereret og befinder sig i SverigeFor mere info


Send gerne en mail på backkaras@backkaras.comLicarini´s Ophila ( I daglig tale kaldet Filla) er en dejlig bruntabby masket Hellig Birma som søger nyt hjem.


Vi søger et kærligt blivende hjem hos en katteelskede familie som kan tilbyde hende selskab af en anden kat og mulighed for, at komme ud i kattesikret have - disse er helt ufravigelige forventninger, hvis hun skal flytte.


Filla er en hunkat på 6 år og er bruntabby. Hun er lille og er aldrig rigtigt blevet voksen - hun er meget legesyg og kælen på sin egen måde.

Hun vil ikke bæres og ligger sjældent i skødet, men hellere ved siden af dig i sofaen. Sover helst i din seng og gerne helt oppe i hovedet på dig Ekstrem kælen når det tager hende - særligt om morgenen hvor hun kaster sig ned på din fødder og ruller rundt - udløser det ikke kæl napper hun i haserne


Hun elsker at lege og jage og lege med en anden kat. Og vigtigst - det vi ikke kan give hende - en indhegnet have. Hun bliver rastløs i en lejlighed. Hun har indtil sidste år boet sammen med en anden kat, som vi desværre mistede grundet blodprop. Hun er sund og rask, men har tendens til tandsten. Vi har fået renset tænder på hende 3 gange. Alle tænder er i behold. Jeg vil foretrække, at det ikke er helt unge eller ældre mennesker. Vi venter gerne på den helt rigtige adoptivfamilie.


Der medfølger kattebakke, kradsetønde og transportkasse.


Hun befinder sig på Amager.


Kunne Filla være noget for dig/jer så skriv gerne lidt om, hvad i kan tilbyde hende i en mail til Tina på : joergensen.tina@gmail.com


Send en mail til webmaster hvis du ønsker at tilbyde et hjem til en voksen birma