Voksne

Voksne katte

Listen er opdateret d .8. Juni 2021

Alle voksne katte, som er til salg på denne side er blevet neutraliseret og har stamtavle.


Annoncer er gratis for medlemmer af klubben, samt ejere til katte hvor opdrætteren er medlem på annonceringstidspunktet.


For ikke medlemmer koster det 100kr som kan betales på mobilpay på 75678


Ønsker du at tilbyde eller finde et godt og blivende hjem til en voksen birma, kan du sende en mail til

webmaster

med oplysninger om navn, adresse, telefonnummer samt email-adresse og oplysninger om katten du tilbyder eller ønsker .Ved akutte situationer kan man kontakte en fra bestyrelsen, for at få rådgivning.

Lille miv er en ung kat på 4 år som ønsker sig en ny familie. Lille miv trives ikke i sit nuværende hjem trods mange forsøg i de 4 år vi har haft ham.


Lille miv bor sammen med en 4 år ældre Birma som han alle dage, på de 4 år har søgt, og forsøgt at blive putte og lege ven med, men uden held, derfor er det et stort ønske at Lille miv kan få en ny ven, som måske tidligere har været vant til katte selvskab.


Lille miv er meget kontakt søgende, elsker at blive kælet, børstet og det bedste han ved, er at få lov til at deltage i alle husets gøremål. Lille miv er vant til børn og babyer, her finder han sig i alle former for behandling uden at bide eller kradse, han er en kat der går sin vej når han ikke gider mere. Lige så meget en sofakat der elsker at sove i solenmer han også en aktiv kat der gerne vil lege, og der er bestemt en lille jæger gemt i ham, alt fra mus til edderkopper bliver fanget. 

Det er et stort ønske, hvis muligt at der er mulighed for løbegård, da han giver udtryk for at udelivet er spændene, men det er ikke noget han har på nuværende tidspunkt. 


Da det er med ondt i hjertet at skulle videre formidle vores lille dreng, er vigtig for os at lille miv kommer det helt rigtige sted hen, hvor han er ønsket og kan blive elsket, derfor koster han ikke noget. Yderligere vil vi gerne tilbyde at han kan komme hjem og ”prøve” bo hos sin nye familie i det han er en voksen kat, der har boet det samme sted alle sine fire år.

 

Han er naturligvis neutraliseret og med stambog og fra opdrættet Jaruska. 

Han befinder sig i Silkeborg. 


Henvendelse til camilla på : 22732249 


Licarini´s Ophila  ( I daglig tale kaldet Filla) er en dejlig bruntabby masket Hellig Birma som søger nyt hjem. 


Ejer skriver:

Vi søger et kærligt blivende hjem hos en katteelskede familie som kan tilbyde hende selskab af en anden kat og mulighed for, at komme ud i kattesikret have - disse er helt ufravigelige forventninger, hvis hun skal flytte.


Filla er en hunkat på 6 år og er bruntabby. Hun er lille og er aldrig rigtigt blevet voksen - hun er meget legesyg og kælen på sin egen måde.


Hun vil ikke bæres og ligger sjældent i skødet, men hellere ved siden af dig i sofaen. Sover helst i din seng og gerne helt oppe i hovedet på dig Ekstrem kælen når det tager hende - særligt om morgenen hvor hun kaster sig ned på din fødder og ruller rundt - udløser det ikke kæl napper hun i haserne


Hun elsker at lege og jage og lege med en anden kat. Og vigtigst - det vi ikke kan give hende - en indhegnet have. Hun bliver rastløs i en lejlighed.  Hun har indtil sidste år boet sammen med en anden kat, som vi desværre mistede grundet blodprop. Hun er sund og rask, men har tendens til tandsten. Vi har fået renset tænder på hende 3 gange. Alle tænder er i behold. Jeg vil foretrække, at det ikke er helt unge eller ældre mennesker. Vi venter gerne på den helt rigtige adoptivfamilie. 


Der medfølger kattebakke, kradsetønde og transportkasse. 


Hun befinder sig på Amager.


Kunne Filla være noget for dig/jer så skriv gerne lidt om,  hvad i kan tilbyde hende i en mail til Tina på : joergensen.tina@gmail.com

Voksen Birma hun søges. 


Vi er et par, som bor i Aalborg som ønsker os en birma. Jeg arbejder på Aalborg Universitets hospital og Hans er lektor på et gymnasium. Vi har både en lejlighed og et rækkehus med have, hvor den ville kunne komme ud i snor.


Den behøver ikke være ekstrem kærlig og kælen, dvs. med et behov for at ligge i armene hele tiden. Jeg vil nok foretrække, at den også finder det naturligt at ligge i en kurv eller et tæppe ved siden af en, når man sidder i en sofa eller stol når man fx læser, strikker osv.


Vi kan begge lide naturen (er dedikerede vandremennesker), planter og dyr; Hans har altid haft kat i sin barndom, og jeg har haft hund.


Vi kunne godt tænke os en hunkat i farverne :

Blåmasket, chokolademasket, lillamasket, rødmasket (jeg synes de rødmaskede er rigtig søde.

Vi  kan træffes på mail  Rusborg@privat.dk,


Mvh Birgitte 

Send en mail til webmaster hvis du ønsker at tilbyde et hjem til en voksen birma